Skip to content

Oppewal Schilderwerken levert kwaliteit aan huis en bedrijf.

Buitenschilderwerk bestaat uit het schilderen aan de buitenkant van uw woning of pand. Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren. Buitenschilderwerk is ongeveer eens per vijf jaar aan onderhoud toe. Daarbij is het zuiden en westen  eerder aan onderhoud toe, door de weerinvloeden van zon en regen, dan de overige zijden.  Goed buitenschilderwerk beschermt en is natuurlijk verfraaiing van uw woning of pand. Goed onderhouden schilderwerk is waardebehoud van uw woning of pand. En bovendien komt u niet voor onverwachte kosten te zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wij zorgen voor vakkundig en strak schilderwerk en maken daarbij alleen gebruik van hoogwaardige topmerken. Het schilderwerk wordt van tevoren vakkundig gecontroleerd op eventuele beginnend houtrot. Mochten we dit constateren dan overleggen we altijd met u voor de juiste oplossing en uitvoering.

Onderhoud.
Er is veel veranderd op het gebied van onderhoudsschilderwerk. Waar vroeger kozijnen geheel moesten worden vervangen, kan er  tegenwoordig met een product als repair-care uitstekende resultaten behaald worden door deelvervanging en houtrotreparaties.

Waar kunnen wij u bij helpen?
Wij kunnen met u afspreken om het houtwerk tussen de verfbeurten door schoon te maken. Dit voor een goed behoud van uw houtwerk. Hiervoor kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Waardoor u gedurende een bepaalde looptijd verzekerd bent van een optimale onderhoudsstaat van uw woning of bedrijfspand. Een onderhoudscontract garandeert u dat uw schilderwerk volledig op peil gehouden wordt voor een bepaalde periode. Samen met u maken wij een heldere planning en bepalen we een vaste vergoeding per jaar. Onze afspraken worden uiteraard vastgelegd in een contract.

Uw voordeel:

  • Geen omkijken naar het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand;
  • Regelmatig onderhoud heeft een positief effect op de levensduur en waarde van uw pand;
  • Duidelijk inzicht en overzicht m.b.t. de kosten; een vaste bijdrage wordt immers vastgesteld;
  • Beduidend voordeliger dan het herstellen van achterstallig onderhoud.

Een moment geduld aub.

GEWOON VAKWERK!

Oppewal Schilderwerken
Goudenregenstraat 39
8922 CN  Leeuwarden
info@oppewalschilderwerken.nl
www.oppewalschilderwerken.nl
Bel 06 48335402